30. april 2014

New in

Hej piger! I dag var min mor så sød at give mig to nye blushes fra Nielens Jord, grunden til at hun gav mig to, var fordi jeg ikke kunne vælge mellem farverne, haha luksusdyr alligevel. Nå men de står nu så så fint og passer sammen med mit andet makup. Faktisk har jeg ikke så meget erfaring med Nielens Jord, så jeg er rigtig spændt på at få dem brugt !:) de kostede begge to 149 kr.


Nogen af jer der har erfaring med disse? :)

4 kommentarer:

  1. Har ingen erfaringer med hverken blush eller Nilens Jord, så der må du være svar foruden. Men er helt vild med farverne på den nederste. Kunne det være, at man kunne få lov til at se blushne på, så man får en bedre forståelse for, hvordan de ser ud? Jeg overvejer nemlig selv at købe en blush, men ved ikke hvor dominerende farverne er når de er fx pinke!
    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at følges. Jeg fulgte allerede dig på google friend connect, men følger dig også via bloglovin. Håber du gør det samme! <3

    http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Altid lækkert med nye ting! Har desværre aldrig prøvet noget fra Nilens Jord :)

    // wintercaused.blogspot.dk

    SvarSlet
  3. Jeg har ingen erfaring med blushes dersværre, men hvordan ser det ud på? Du ved med de prikker dér! ;-)
    Jeg har dog en mørkebrun mascara fra Nilens Jord - min første og bedste mascara nogensinde :-) Hvordan har du det egentlig med brun mascara?

    SvarSlet
  4. Det var da dejligt at få det :-) Jeg har ikle erfaring med blushes fra Nilens jord. Men lakker, børster, foundation og sådan, har jeg :-D Er vild med mærket!

    Knus
    www.blogaboutmia.com

    SvarSlet

Jeg sætter pris på hver enkelt kommentar! :-)